Jeni ne kerkim te produkteve cilesore?

Kush jemi ne

[cml_media_alt id='74351']foto-1[/cml_media_alt]

Dekoll sh.p.k është një kompani e re e ndërtuar së fundmi, aktiviteti i së cilës konsiston në prodhimin e materialeve të ndërtimit si: koll, grafiato, fino, auto nivelant, suva mbushwse, sistem hidroizolimi dhe termoizolimi.
Kjo është fabrika më moderne në Ballkan në saj të teknologjisë së fundit italiane të prodhimit.

Emri i ri i cilësisë!

Sistemi i Termoizolimit

 • DEKOFIN
 • BONDEX
 • ECOLINER
 • GRAFIATO
 • Grafiato e lëngshme
 • Astar Grafiato
 • BETON PRIMER
 • ULTRAFINISH
 • FINOTEC
 • STIROBOND
 • BETOFINISH
 • GRATEX
 • MORTAR M5
 • CIMENTO E BARDHE

Lajmet e fundit

Video Aplikime

[cml_media_alt id='74644']youtube-dekoll[/cml_media_alt]Na ndiqni në Youtube për të parë video aplikime të tjera.